Personvernspolicy

Vår personvernpolicy – oppdatert d. 20/11/2019

Denne personvernpolicy gir informasjon om hvordan vi behandler og beskytter dine personlige opplysninger som du har betrodd oss. Personvernpolicy forklarer i detalj hvordan vi håndterer og beskytter all samlet informasjon i våre tjenester.

Vi anbefaler på det sterkeste at du leser vår personvernpolicy nøye for å få en klar forståelse på hvordan vi håndterer din personlige informasjon. Vi forstår at juridiske dokumenter kan være vanskelig å lese. Hvis du trenger noen avklaring, vennligst ikke nøl med å kontakte oss angående informasjonen nedenfor, spesielt på info@leadsense.dk.

Forandringer og rettelser

Denne personvernserklæringen kan forandres fra tid til annen.

Bruk av informasjon vi samler nå kommer under personvernreglene som gjelder på den tiden, når slik informasjon blir brukt. Alle oppdateringer og endringer trer i kraft umiddelbart ved varsel, som vi kan gi på noen måte, inkludert, men ikke begrenset til, ved å legge inn en revidert versjon av denne personvernreglene eller annen informasjon på nettstedet. Vi anbefaler og råder deg på det sterkeste å gjennomgå denne personvernspolicyen ofte for å holde deg informert om eventuelle endringer som kan påvirke deg, siden din videre bruk av nettstedet betyr at du kontinuerlig godtar å være bundet av denne personvernreglene. Riktig lagrede kopier av disse personvernreglene anses som den ekte, fullstendige, gyldige, autentiske og håndhevbare kopien av disse personvernreglene. Den oppdaterte datoen for disse personvernreglene vil bli gitt i begynnelsen av personvernreglene

 

1.0 Data kontrollør

1.1 Leadsense ApS er data kontrolløren – hvordan kan du kontakte oss?

Leadsense ApS (kalt  «Leadsense», «vi», «Vi», «oss» eller «vår» i denne personvernpolicyen) er kontrolløren for behandling av personlig informasjon vi har mottatt fra deg.

 

Du kan finne våre kontaktdetaljer nedenfor:

Leadsense ApS

Trekronergade 126H,

2500 Valby

CVR no.: 36495340

E-mail: info@leadsense.dk

 

2.0 Kategorier av personlige opplysninger

Personlige data refererer til all informasjon som kan identifisere deg som individ eller som kan relateres til en identifiserbar person. Vi samler ikke inn opplysninger som ikke er beskrevet i våre personopplysninger, og vi samler aldri personlig informasjon uten å gi deg beskjed om dette, for eksempel ved å registrere eller kjøpe et produkt eller delta i en undersøkelse.

Når du bestiller eller registrerer deg på vårt nettsted, kan du bli bedt om å gi ditt navn, e-postadresse, telefonnummer eller annen informasjon for å assistere deg med din erfaring og hjelpe oss med å utføre interne prosedyrer.
Vi bruker, lagrer og behandler informasjon, inkludert personlig informasjon, om å gi, forstå, forbedre og utvikle kvaliteten på tjenestene, opprette og vedlikeholde et pålitelig og sikkert miljø og oppfylle våre juridiske forpliktelser.

Vi samler bare informasjon fra deg når du registrerer deg på nettstedet vårt, fyller ut et skjema, eller gir informasjon på vår side eller under noen av de juridiske grunnene som er oppført nedenfor.

Vi samler inn følgende kategorier av personlig informasjon om deg:

2.1 Registreringsdata

Registreringsdata er levert av deg når du har registrert deg hos Leadsense ApS, dette inkluderer vanlig personlig informasjon som telefonnummer og e-postadresse. Leadsense Aps samler inn og videresender kun informasjon der brukeren har gitt sitt samtykke.

2.2 Kommunikasjonsdata

Denne kategorien inneholder dine preferanser når det gjelder å motta reklame- og markedsføringsmateriale fra oss (opt-in / opt-out), samt kontaktinformasjonen du har gitt oss.

2.3 Varierende analysedata

Dette inneholder ulike analysedata som er samlet inn fra din oppførsel når du bruker nettstedet vårt (språk, nettleserdata, enhet, kanaler), noen deler av denne informasjonen samles inn ved hjelp av cookies (mer informasjon om cookies nedenfor).

2.3 Annen kommunikasjonsdata

Dataene du oppgav til oss når du kommuniserer med oss (via e-post, telefonsamtaler og SMS), kan dekkes av ulike typer data som dine interesser, ønsker, klager eller generelle kommentarer.

2.4 Spesifikke kategorier av personlig data

Leadsense ApS samler ikke inn og lagrer bestemte kategorier av personopplysninger (sensitiv informasjon). For å forstå de spesifikke kategoriene av personopplysninger handler det om de som avslører rasemessig eller etnisk opprinnelse, politiske meninger, religiøse eller filosofiske trosretninger eller fagforeninger, og behandling av genetiske data, biometriske data for å unikt identifisere en naturlig person , data om helse eller detaljer om en fysisk persons seksuelle orientering.

 

3.0 Rettslig grunnlag for behandling

Leadsense ApS vil samle inn data og informasjon direkte når du bruker våre tjenester eller besøker våre nettsteder.

Vi har oppført nedenfor hvordan vi samler inn eller bruker dine personlige data og det juridiske grunnlaget for å gjøre det. Vær oppmerksom på at det kan være en eller flere juridiske grunner for behandling av personopplysninger om gangen. Vi stoler også på våre legitime interesser når det er nødvendig. Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål om spesifikke juridiske grunner for behandling.

I henhold til juridisk grunnlag bruker vi dine personlige opplysninger til å:

  • Sende e-post om aktuelle kampanjer på nettstedet vårt, dette er relatert til deler av direkte markedsføring.
  • Å gjennomgå informasjon i våre systemer for å forbedre våre tjenester og nettsteder, i henhold til dine ønsker og oppførsel, vi streber etter å gi best mulig opplevelse og service.
  • Møt våre juridiske forpliktelser og utøve våre juridiske rettigheter.
  • Forbedre materialene eller annonsene du mottar fra oss.

3.1 Samtykke som et juridisk grunnlag for innsamling og behandling av personlig informasjon

Vi bruker dette grunnlaget som en av hovedgrunnene til å samle inn informasjonen du har gitt oss. Ditt samtykke er gitt ved godkjenning av vår personvernpolicy, medlemskapet av våre nyhetsbrev og kontinuerlig bruk av våre tjenester og vår nettside. Hvis du vil tilbakekalle samtykket ditt, kan du enkelt gjøre det gjennom instruksjonene som er gitt nedenfor.

3.2 Legitime interesser som hjemmel for innsamling og behandling av personopplysninger

Vi kan bruke dette grunnlaget til å behandle dine personlige opplysninger når behandlingen er nødvendig for legitime interesser etterspurt av Leadsense ApS eller av tredjeparter (unntatt når slike interesser eller friheter krenkes av registrerte interesser). Vi kan samle inn og behandle dine personlige data for våre forretningsinteresser, slik at vi kan garantere et trygt og pålitelig miljø ved bruk av våre tjenester. Vi kan stole på dette som et selskap for å forbedre våre produkter eller å utføre analytiske prosedyrer, men bare på en måte som er kompatibel med dine personvernrettigheter.

Hvis noen av disse formålene endres med hensyn til innsamling av dine personlige opplysninger, tror vi at en ny hensikt er kompatibel og i tråd med tjenestene vi tilbyr. Vi oppdaterer denne personvernpolicyen for å sikre at våre handlinger er transparente til enhver tid

3.3 Direkte markedsføring

Direkte markedsføring av produkter og tjenester eller tilbud via e-post foregår i samsvar med gjeldende lover. Leadsense ApS vil eller kan (via SMS eller e-post) informere deg om de tjenestene som kan være av interesse for deg på grunn av ditt samtykke til å motta materiale fra oss. Materialet kan inneholde oppdateringer om endringer i våre nettsider, informasjon om produkter eller nye tjenester som vi anser for å være interessante for deg. Direkte markedsføringsmateriale kan omfatte våre partnere som tilbyr for eksempel økonomiske avtaler eller tilbud på nettet. Du kan motta tilbud 2-6 ganger ukentlig. Du kan alltid velge bort  denne tjenesten gratis, ved:

  • Kontakte oss direkte via e-post: info@leadsense.dk
  • Deaktivere med linken som er plassert i beskjeden for å kansellere abonnementet på informasjon
  • Endre innstillingene i registreringsmeldingen

3.4 Bruk av personlig data

Vi kan bruke informasjonen vi samler inn fra deg når du registrerer deg, registrerer deg for nyhetsbrevet vårt, svarer på en undersøkelse eller markedsføringskommunikasjon, blar gjennom nettstedet, eller bruker noen andre nettstedsfunksjoner som følger:

Å tilpasse brukerens opplevelse: og å gi oss muligheten til å levere innholdet og produkttilbudene du er mest interessert i.

For å forbedre: Vår nettside for å bedre betjene deg og dine behov.

Sende og informere: Vi kan sende vanlige e-postmeldinger om bestillingen din eller andre produkter og tjenester. Vi kan sende kampanjeinnhold som du har valgt å motta. Du kan slutte å motta reklamemateriale ved å følge instruksjonene for oppsigelse i hver e-post vi sender, og også på vår nettside.

Sende systemvarsler: Vi må kanskje informere deg om endringer i tjenester, vi vil sende varsler eller informasjon om mindre og om betydelige endringer som kan være av interesse for deg.

Gi støtte: Vi kan bruke informasjonen din til å kommunisere med deg og gi den nødvendige tilpassede kundestøtte.

For å håndheve samsvar: Vi kan bli med deg hvis vi ser behovet for å opprettholde intern overholdelse og forhindre brudd.

Å svare på en gyldig og lovlig forespørsel som lokale myndigheter kan pålegge, forsvare og rettsforfølge ved domstol. Møte kravene fastsatt av nasjonale myndigheter og rettshåndsstrukturer.

Å overføre informasjonen din ved salg, sammenslåing, konsolidering, likvidering, omorganisering eller overtakelse. I så fall vil alle overtakere bli underlagt våre forpliktelser i henhold til denne personvernerklæringen. Vi vil varsle deg ved å legge ut en melding på våre sider.

 

4.0 Perioden av dataoppbevaring

GDPR angir ikke hvor lenge dine personlige opplysninger skal lagres, vi tar hensyn til behandlingsformål. Vi beholder data så lenge det er nødvendig for de formålene som er angitt i punkt 2 og 3 i denne personvernpolicyen.

Vi gjennomgår informasjonen vi har regelmessig og fjerner eller anonymiserer noe vi ikke lenger trenger eller ikke er forpliktet til å følge etter loven. Vår oppbevaringspolicy er fleksibel og gir oss mulighet til å slette tidlig om nødvendig og anses som passende.

4.1 Rett til å slette

Folk har rett til å få slettet personlige opplysninger eller «retten til å bli glemt». Leadsense ApS har en prosess klar til å svare på slike forespørsler. Vi vil svare på en forespørsel om sletting uten unødig forsinkelse innen en måned etter mottak av en slik forespørsel. Leadsense ApS kan forlenge fristen for å svare på forespørsler i spesielle tilfeller.

Vi vil slette opplysningene dersom vi stole på samtykke som et juridisk grunnlag for behandling av dine personlige opplysninger. Når vi stoler på legitim interesse som et selskap, kan vi nekte å fjerne visse deler av informasjonen din, men bare når den ikke er i konflikt med din rettighet som registrert. Hvis du har spørsmål om vår oppbevaringspolicy, vennligst kontakt oss.

Vi kommer til å kontakte våre partnere for å fjerne informasjonen fra deres databaser. Ansvaret for å fjerne informasjonen fra partnerens egen database er imidlertid ansvaret for hver enkelt partner.

 

5.0 Våre partnere er også kontrollører

I den grad vi har gitt dine personlige opplysninger til våre partnere, er de også datakontrollører for videre behandling av opplysningene dine (se avsnitt 3).

5.1 Formål og juridisk grunnlag for behandling av dine personlige opplysninger

Vi behandler dine personlige opplysninger til følgende formål:

5.2 Markedsføring fra Leadsense ApS (kontrolløren) samler inn data til eget bruk.

Data samles inn for markedsføringsformål. Markedsføringen dekker finansielle og låne tilbud og gambling kampanjer via e-post nyhetsbrev og SMS.

5.3 Omfordel opplysningene dine til våre partnere

Leadsense ApS utsteder dine personlige opplysninger til våre partnere i den forstand at dine personlige opplysninger møter samarbeiderens ønsker. Den enkelte partner er da dataansvarlig for din personlig informasjon etter eget skjønn. Våre partnere er oppført i vilkårene for bonusene, i henhold til kontaktskjemaet (e-post og telefonnummer), emnet eller emnene for brukeren og kontaktens e-post. For begge formål blir de innsamlede opplysningene generelt sett ikke behandlet for noe annet formål enn det de samles inn for, som angitt i policyvilkårene. Rettslig grunnlag for behandlingen av dine personlige opplysninger er ditt samtykket.

 

6.0 Mottakere eller mottakerkategorier

Vi gir dine personlige opplysninger til følgende mottakere: Våre partnere er oppført på alle datainnhentingssteder med følgende informasjon:

  • Selskapets navn
  • Informasjon om hva partneren vil kontakte deg om
  • Kontaktsmetode (e-post eller SMS)

Bruk av cookies *

Du må være oppmerksom på at du godtar vår bruk av cookies når du godtar ansvarsfraskrivelse fra Leadsense ApS. Leadsense ApS bruker cookies for å forbedre opplevelsen og å få relevant innhold på kampanjesidene våre. I de fleste nettlesere kan du endre innstillingene for hvilke cookies du tillater på datamaskinen.

*En cookie er et lite stykke data som er lagret i nettleseren din, og kan leses av systemene bak Leadsense ApS eller en av våre partnere. En cookie er ikke et program som kjøres på datamaskinen din, og en cookie er ikke et virus eller spyware!

6.1 Innsamling på Leadsense ApS egne datainnsamlingssider

Din informasjon er samlet på våre datainnsamlingssider, vanligvis online på konkurransesider eller sider der du kan registrere deg for en tjeneste eller kjøpe et produkt. Din informasjon vil bare bli samlet etter at du har gjort en separat og utvetydig godkjennelse av våre vilkår og betingelser, inkludert disse personvernsreglene.

6.2 Innsamling på partners datainnsamlingssider

Leadsense ApS kjøper personlig informasjon fra en tredjepart til informasjonsformål. Hvis dine personopplysninger samles av tredjeparter, henviser vi til deres personvernpolicy.

 

7.0 Dine rettigheter

Retten til å bli informert: Du har rett til å bli informert om innsamling og bruk av dine personlige opplysninger, som vi oppgis i denne personvernpolicyen, hvis du har andre spørsmål, vennligst kontakt oss direkte.
Retten til tilgang: Du har rett til å få tilgang til dine personlige data:

  • Du kan be oss om å bekrefte om vi behandler dine personlige opplysninger.
  • Be om en kopi av informasjonen vi har.
  • Gi informasjon om hvorvidt dine opplysninger blir overført til tredje parter, hvordan vi har mottatt opplysningene dine, hvor lenge vi beholder dine personlige opplysninger, hvordan beskytter vi opplysningene dine.

Du har bare rett til dine egne personlige opplysninger og ikke til opplysninger om andre personer (med mindre informasjonen også handler om dem eller hvis de handler på vegne av noen som juridisk representant).

Rett til rettelse: Du har rett til å få feil personlige data korrigert eller supplert dersom de er ufullstendige.

Rett til å slette: Du har rett til å slette eller rett til «å bli glemt». Husk at denne rettigheten ikke er absolutt og bare gjelder bestemte situasjoner.

Rett til å begrense behandlingen: Du har rett til å be om begrensning eller undertrykkelse av dine personlige opplysninger. Dette er ikke en absolutt rett og gjelder kun under visse omstendigheter.

Rett til å motsetning: Retten til å motsette behandling av dine personlige opplysninger under visse omstendigheter.

Rett til å klage: Du har rett til å sende inn en klage til de ansvarlige lokale myndighetene om behandling av data (https://datatilsynet.no/en/), men vi oppfordrer deg til å kontakte oss først for å løse problemet.

 

8.0 Sikkerhet

Vi, Leadsense APS, analyserer risikoen som presenteres av de tjenestene som tilbys, og bruker dette til å vurdere riktig sikkerhetsnivå som vi må implementere for å sikre den beste opplevelsen for deg. Vi sikrer at vi regelmessig vurderer vår informasjonssikkerhetspolicy, og om nødvendig forbedrer vi den. Vi forstår kravene til personvern.

Din personlig informasjon ligger bak sikre nettverk og er kun tilgjengelig for et begrenset antall personer som har spesielle tilgangsrettigheter til slike systemer og er pålagt å holde informasjonen konfidensielt. Også, all sensitiv informasjon du oppgir, krypteres med SSL-teknologi (Secure Socket Layer).

Informasjonen du har gitt oss, kan bare nås, endres, avsløres eller slettes av de få vi har autorisert til å gjøre dette. Disse personene kan bare handle innenfor rammen av autoriteten gitt til dem for å sikre maksimal sikkerhet og konfidensialitet.

Vi utfører ulike sikkerhetstiltak når en bruker går inn, sender eller får tilgang til sin informasjon for å opprettholde sikkerheten til din personlige informasjon.

Du må selv ta visse sikkerhetsforbehold. Kontoer krever et brukernavn og passord for å logge inn. Du må holde brukernavnet ditt og passordet sikkert og aldri gi det til en tredjepart; vi har ingen ansvar for handlinger fra tredjeparter som du har oppgitt dine kontoopplysninger eller passord til.

Leadsense ApS har innført både tekniske og organiserte beskyttelsesforbehold for å sikre at informasjonen ikke kommer til ende med uautoriserte personer, misbrukt eller på annen måte behandlet i strid med personvernsloven. Alle personlige opplysninger er beskyttet av brannmur og kryptert SLL.

 

9.0 Brudd på personlige opplysninger

Vi respekterer vår plikt til å rapportere visse typer brudd på personlige opplysninger til den relevante tilsynsmyndigheten. Vi gjør dette innen 72 timer etter å ha blitt oppmerksom på eller merker brudd, der det er mulig.

Hvis et brudd på sikkerheten forårsaker uautorisert overtredelse på vårt system som påvirker deg eller personer i systemet ditt betydelig, eller de som har en konto hos oss, vil vi varsle deg i henhold til Artikell 33 av GDPR og gjøre vårt beste for å eliminere all mulig skade.

 

10.0 Kan ikke spores

De fleste moderne nettlesere lar deg sende et spor som ikke signaliserer til nettstedene du besøker, noe som indikerer at du ikke vil bli sporet. Det er imidlertid ingen fastsatt standard for hvordan et nettsted skal reagere på dette signalet, og vi tar ingen tiltak som svar på dette signalet. I stedet kan du administrere bruken og samlingen av bestemt informasjon i Google Analytics https://tools.Google.com/dlpage/gaoptout.

 

11.0 Kontakt Oss

Hvis det er noen spørsmål angående denne personvernspolicy, vennligst kontakt oss ved hjelp av informasjonen nedenfor.

 

Leadsense ApS

Trekronergade 126H,

2500 Valby

CVR no.: 36495340

E-mail: info@leadsense.dk